HomeWie ben ik?Over mij

Af en toe is het belangrijk om even stil te staan in de tijd en het moment vast te leggen op de foto

Mijn naam is Esther van Heiningen,ik kom aan huis om gezinnen,families,kinderen of huisdieren te fotograferen. Met mijn mobiele fotostudio kan ik in de vertouwde omgeving van uw eigen huis foto’s maken.

Voor een goede foto is vertouwen in en fijn contact met de fotograaf heel belangrijk,vooral voor kinderen werkt thuis fotograferen heel goed. Het gemak om niet de deur uit te hoeven om een foto te maken en thuis alles bij de hand te hebben is ook een een reden om te kiezen voor de Fotograaf aan huis.

Er is voor bedrijven, verenigingen, zorginstellingen en particulieren ook de mogelijkheid om te kiezen voor een centrale of gezamenlijke ruimte waar ik mijn mobiele fotostudio kan neerzetten en foto’s kan maken.

Bij een belangrijke gebeurtenis zoals een verjaardagsfeest of jubileum ben ik graag van de partij om foto’s van familie en vrienden te maken als mooie herinnering aan een bijzondere dag. Bij een begrafenis of een crematie kan ik ook aanwezig zijn om foto’s te maken als herinnering. Er gaat op zo’n emotionele dag vaak veel langs je heen en dan is het fijn om terug te kunnen kijken hoe de dag verlopen is en op die manier misschien kan helpen bij het verwerken van het verdriet.

Om foto’s te laten maken kan er ook gekozen worden voor een buitenlocatie.

Uiteraard worden alle wensen van te voren goed overgelegd.

Veel plezier bij het bekijken van mijn website over de Fotograaf aan huis.

Fotograaf-aan-Huis / KvK - 57565570